Oliebollen van
Scouting de Hoeve

Ook dit jaar werkt Scouting De Hoeve weer samen met een lokale bakkerij om de heerlijkste oliebollen en appelbeignets te bereiden.

We bieden het gemak van thuisbezorging voor uw bestelling, zodat u de drukte van wachtrijen kunt vermijden. Uiteraard is het ook mogelijk om uw favoriete oliebollen en appelbeignets op te halen via onze drive-through bij de Schilp of bij ons clubgebouw aan de Groeneveld 66 in Eijkelenburg.

Waarom kiezen voor Scouting de Hoeve?

Scouting de Hoeve biedt kinderen een avontuurlijke manier om de wereld te verkennen. Wekelijks genieten meer dan honderd kinderen van buitenactiviteiten en avonturen met hun leeftijdsgenoten.

Hoogtepunten zijn onze jaarlijkse uitstapjes, met als favoriet het zomerkamp. Echter, de kosten hiervan kunnen een uitdaging zijn. Daarom organiseren onze vrijwilligers, waaronder de bekende oliebollenactie, fondsenwervingsactiviteiten om scouting toegankelijk te houden.

“Scouting: een week kamperen is zes maanden leren in een zaal waard.” – Lord Baden-Powell. Steun ons door oliebollen en appelbeignets bij Scouting de Hoeve te bestellen!

Uw bestelling bezorgd of zelf ophalen

U kunt uw bestelling afhalen bij ons clubhuis op Groeneveld 66 in Rijswijk, op de rand van Wateringse Veld, Steenvoorde en de Villawijk Eijkelenburg.
Onze vrijwilligers staan klaar om u op een vriendelijke manier te helpen aan verse oliebollen en appelbeignets.

Op 31 december kunt u tevens langs bij onze drive-through bij Sportcentrum de Schilp om uw bestelling vlot af te halen. 

Openingstijden:
Drive Schilp: 9:00 – 13:00
Clubhuis groeneveld 66: 9:00 – 13:00